Skip to main content

Kom direct in contact met nieuw talent voor jouw organisatie!

Op dit moment zijn er landelijk meer dan 200.000 openstaande vacatures. Randstad RiseSmart biedt een nieuwe oplossing die organisaties nog sneller in contact brengt met talent om deze vacatures in te vullen: FirstLook Recruiter Edition.

FirstLook richt zich op HR-managers en recruiters en biedt kosteloos toegang tot het netwerk van actieve werkzoekenden van Randstad RiseSmart. Dit zijn niet alleen de personen die in Nederland op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ook internationale bedrijven kunnen op zoek naar geschikt talent. Alle deelnemers van de RiseSmart programma's wereldwijd kun je namelijk direct benaderen! Ons doel is werkzoekenden nog sneller aan hun volgende baan te helpen. Daarom maken we het mogelijk om laagdrempelig contact leggen met al onze deelnemers. Dit zijn werkzoekenden die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn en mogelijk aansluiten bij de gewenste profielen van jouw organisatie of opdrachtgever.

Doorzoek onze database op onder andere functietitel, vaardigheden of locatie. Je krijgt direct inzicht in het persoonlijke profiel van de werkzoekenden en hun werkervaring. Lees welke waarde zij kunnen toevoegen aan jouw organisatie en bel of mail direct om verder kennis te maken. Voor je het weet vind jij jouw nieuwe medewerker(s)!

Wil jij meer weten over FirstLook of gelijk toegang tot FirstLook aanvragen? Neem dan gerust contact met ons via het contactformulier voor meer informatie. We helpen je graag verder!