effectieve en zorgvuldige ondersteuning.

Re-integratie trajecten zijn gevoelig en complex. We begeleiden jou en je medewerker in deze spannende periode met persoonlijke, zorgvuldige en effectieve ondersteuning. We geloven dat er voor iedereen passend werk is en denken in mogelijkheden. Het resultaat: een medewerker die jouw organisatie als ambassadeur verlaat.

1

onze visie op re-integratie.

Wanneer je voor Randstad RiseSmart kiest, profiteer je van ons bewezen 2e spoor traject. In elke regio zijn wij aanwezig, in alle branches actief en volledig op de hoogte van de lokale arbeidsmarkt. Als er passend werk (of een werkervaringsplek) is, dan hebben we daar de contacten en de kennis om de match met jouw medewerker tot stand te brengen.

Met onze aanpak helpen we je medewerker om te voldoen aan verplichtingen uit wet- en regelgeving, zoals een wekelijkse sollicitatie-activiteit. Je medewerker krijgt zo de regie over zijn of haar proces en ervaart de coach als vertrouwenspersoon, voor steun en toeverlaat. 

2

aanpak op re-integratie.

Met onze aanpak helpen we je medewerker om te voldoen aan verplichtingen uit wet- en regelgeving, zoals een wekelijkse sollicitatie-activiteit. Je medewerkers kunnen tijdens hun re-integratietraject ook deelnemen aan verschillende live webinars, workshops volgens en assesssments maken. Zo vinden ze herkenning bij mensen die in dezelfde situatie zitten en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

We bieden een medewerker een uniek pakket aan ondersteuningsmogelijkheden naar keuze voor een succesvol resultaat:

  • coaching, workshops en assessments
  • randstad vakopleidingen en trainingen
  • brightfit
  • hulp bij arbeidsmarktgesprekken
3

coaching maakt het verschil.

Het belangrijkste bij een 2e spoor traject is dat de medewerker weer in zijn of haar kracht komt en werk vindt dat bij hem of haar past. Met de steun van onze coaches als rots in de branding lukt dat. Alle RiseSmart coaches hebben meer dan tien jaar praktijkervaring met zeer uiteenlopende trajecten voor wat betreft opleidingsniveau, type werk en persoonlijke situaties. Ze richten zich op de behoeften en drijfveren van je medewerker en denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen. 

Voor je medewerker is het starten van een 2e spoor traject vaak spannend. Het is daarom mogelijk om een gratis en vrijblijvend oriƫnterend gesprek aan te vragen met de coach. Bijvoorbeeld om antwoorden te krijgen op vragen over verantwoordelijkheden en verplichtingen of een duidelijk beeld te krijgen van het verloop en de slagingskans van het 2e spoor traject. Zo geef je de medewerker vanaf het begin de regie over het traject en laat je zien dat jouw organisatie 2e spoor begeleiding zorgvuldig en onafhankelijk regelt.

4

aantoonbare kwaliteit.

Met Randstad RiseSmart heb je het 2e spoortraject aantoonbaar en controleerbaar op het juiste kwaliteitsniveau geregeld. We beschikken over alle relevante certificeringen om de kwaliteit te waarborgen, zoals het Keurmerk Blik op Werk en het PSO-keurmerk (trede 3 plus 30+ certificaat). Daarnaast kun je met de 2e spoor begeleiding van Randstad RiseSmart in veel gevallen voldoen aan de SROI-verplichtingen van jouw organisatie.

5

kom met ons in contact.

Wil je graag met een adviseur in gesprek over re-integratie? Maak dan gemakkelijk een afspraak. We staan voor je klaar.

neem contact op