een complexe kans vereenvoudigen.

Diensten voor het herplaatsen van personeel kunnen je helpen om de beste en slimste mensen in je organisatie te behouden, terwijl je toegang krijgt tot de vaardigheden die je nodig hebt om te floreren - en dat alles terwijl je een flexibele en mobiele werkomgeving creëert waarin mensen zich gewaardeerd voelen.

Maar voor organisaties met een groot, verspreid personeelsbestand is herplaatsing geen eenvoudige taak. Het is een complexe combinatie van het identificeren van talent en open posities en het matchen van de ene met de andere over afdelingen, business units en zelfs geografische locaties heen.

De mobiliteitsoplossingen van Randstad RiseSmart bieden de technologie, de middelen en de expertise om een consistente, effectieve en uitzonderlijke ervaring te bieden in je hele organisatie.

creëer kansen en talent in overvloed

Randstad RiseSmart mobiliteitsoplossingen helpen je bij het begeleiden, ondersteunen en omscholen van gewaardeerde medewerkers in tijden van herstructurering, terwijl je toegang krijgt tot de vaardigheden die je bedrijf nodig heeft. Met behulp van onze semantische matchingtechnologie koppelen wij de doelen, vaardigheden en ervaring van je huidige talent aan relevante interne mogelijkheden, waardoor je HR-team wordt ontlast en jouw medewerkers een naadloze ervaring hebben.

    • mensen behouden die je bedrijf kennen en de toegang tot vaardigheden verbeteren
    • betrokkenheid, productiviteit en cultuur stimuleren in tijden van structurele verandering
    • flexibel personeelsbestand en interne mobiliteit van talent bevorderen
    • verborgen talent ontdekken en wervingskosten verlagen

    spreek een expert

hoe herplaatsing van personeel werkt.

Randstad RiseSmart mobiliteitsoplossingen  omvatten implementatieplanning, documentatie en communicatie op maat van jouw behoeften. Je krijgt ook best practices en doorlopend accountmanagement. Je medewerkers zullen profiteren van een toegewijd team van loopbaantransitie-experts, samen met uitgebreide online resources, om ervoor te zorgen dat je mensen voorbereid zijn om succesvol de overstap te maken naar waar het bedrijf hen nodig heeft.

onze expertise.

Talent intelligence, technologie, talentmarketing en DEI maken integraal deel uit van Randstad RiseSmart mobiliteitsoplossingen. Bekijk elk expertisegebied hieronder voor meer informatie.

klaar om het potentieel van uw personeel te benutten met mobiliteitsoplossingen?

neem contact op